Flowers.ua

Чому квіткові магазини у Львові програють нашому онлайн-сервісу?

Львів - туристичне місто, де мандрівників в центральних районах в рази більше, ніж місцевих жителів. І подарувати квіти коханій людині під час романтичної прогулянки - це слушна ідея, яка дозволить вам продемонструвати теплі почуття. Та чи знаєте ви, де можна знайти магазин квітів у Львові з широким асортиментом розкішних букетів по демократичним цінам? У цій статті ми на конкретних прикладах продемонструємо вам, чому придбання квіткових композицій в роздрібних магазинах поступається послузі замовлення квітів онлайн на Flowers.ua.

Море троянд

Море троянд

Якщо ви завітаєте до роздрібного магазина у Львові (напевно, як і в будь-якому іншому туристичному місті), то якнайшвидше продавці намагатимуться продати вам найдорожчий букет, зовсім забувши про ваші потреби. На сайті ж вам пропонується величезний вибір букетів на будь-який смак та гаманець, причому всі композиції грамотно розділені по категоріям: VIP-букети, квіти коханій людині, букети на день народження, сезонні квіти, квіти у кошиках тощо. Обрати потрібний букет на Flowers.ua - справа декількох хвилин, до того ж можна завжди проконсультуватися з менеджером.

51 кущова троянда

51 кущова троянда

Зважаючи на те, що майже біля кожної квіткові точки у центрі міста можна зустріти довжелезні черги, ми не радимо вам витрачати свій дорогоцінний час у місті Лева даремно та скоріш завітати до нашого сайту, переглянути наявні букети й за кілька хвилин придбати той, що сподобався найбільше. Щоб замовити квіти у Львові, треба лише подзвонити за номером 067 355 77 55 або зв’язатися з менеджером в онлайн-чаті. Букет буде доставлений по вказаній вами адресі на протязі 2-3 годин з момента здійснення оплати. Онлайн замовлення дозволить туристам зекономити час та провести його на екскурсіях або за чашкою запашної кави в кафе. Цілодобова доставка квітів дуже слушна для туристичного міста, і ми раді повідомити, що наша кур’єрська служба доставляє квіти з 7 ранку до 11 вечора.

Яскравий букет

Яскравий букет "Острів закоханих"

А якщо ви запрошені на урочистий захід або збираєтесь на побачення - онлайн-сервіс Flowers.ua також прийде на допомогу: придбавши квіткову композицію на сайті, вам не треба буде турбуватися про збереження свіжості букета з момента його придбання у роздрібному магазині до момента вручення. Кур’єри привезуть свіжі та красиві квіти в чітко зазначений вами час.

Букет

Букет "Я просто кохаю тебе!"

Дуже багато жителів Львова працюють за кордоном - це не дивно, адже до найближчого сусіда, Польщі, всього якихось там 60-70 км. Щоб нагадати коханій людині про себе, найкращим рішенням стане замовлення букета з доставкою на Flowers.ua. При замовленні на суму від 500 грн за доставку сплачувати не потрібно. Якщо порівнювати нашу послугу з роздрібними магазинами, які не мають власного сайту, то перевага Flowers.ua незаперечна: адже ви зможете побачити, як саме буде виглядати букет в реалі.

5 червоних троянд

5 червоних троянд

Враховуючи вищенаведені переваги, сумнівів немає: роздрібні квіткові магазини Львова безперечно, програють нашому онлайн-сервісу: на Flowers.ua можна придбати квіти без довгих черг, порівняти композиції різних цінових діапазонів та швидко підібрати оптимальну на свій смак та гаманець, а також замовити безкоштовну доставку букета ціною від 500 грн за будь-якою адресою міста.

Дата: 19.09.2019 Переглядів: 2322
Квіткові магазини в Ужгороді проти онлайн-сервісу: переваги та недоліки Роздрібні квіткові магазини Тернополя: чи існує альтернатива?

Способи оплати

X
Виберіть регіон: