image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Роздрібні квіткові магазини Тернополя: чи існує альтернатива?

Коли якнайшвидше треба придбати свіжі квіти для близької людини, одні - йдуть до найближчої квіткової лавки, а інші - звертаються до інтернет ресурсів. По суті, і там і там можна придбати гідний букет, але різниця між сервісами все ж таки існує. У цій статті ми спробуємо з’ясувати: чи стали спеціалізовані сайти, де можна замовити квіти у Тернополі з доставкою, достойною альтернативою роздрібним квітковим точкам?

Красивий букет

Красивий букет "Шанс"

Сервіс Flowers.ua буде найліпшим варіантом, якщо вам потрібні найсвіжіші квіти та найшвидша доставка букетів: справа в тому, що ми працюємо на квітковому ринку більше 15 років та встигли досягти великих обсягів продаж - це дозволило нам співпрацювати з найкращими оптовими постачальниками квітів. Як результат, ми спромоглися зробити ціни на букети квітів конкурентноспроможними. Якщо порівнювати ціни Flowers.ua з цінами дрібних квіткових точок - вигода буде за нами.

Букет

Букет "Любовна історія"

Flowers.ua також пропонує величезний асортимент квітів - починаючи від місцевих сортів троянд і закінчуючи імпортними видами, які важко зустріти в квіткових магазинах міста. В нашій команді працюють досвідчені флористи, які ефектно компонують у композицію декілька сортів, роблячи букет витонченим и розкішним. Наприклад, квіти в коробці у Тернополі можна зустріти не так часто, але на сторінках нашого ресурсу вони завжди в наявності.

Квіти в коробці

Квіти в коробці "25 червоних троянд!"

Онлайн сервіси виступають альтернативою роздрібним магазинам і в тому випадку, якщо ви знаходитеся далеко від дому та не маєте можливості власноруч придбати та подарувати квіти. Особливо це стосується випадків, коли робота пов'язана з частими й тривалими відрядженнями за межі міста чи країни. Наші співробітники зроблять все від себе залежне, щоб адресат отримав квіти від вашого імені І був по-справжньому щасливий.

Букет

Букет "Пристрасний поцілунок"

Процес оформлення замовлення на Flowers.ua займе у вас всього пару хвилин, а можливість обрати букет на будь-який смак і гаманець буде плюсом для людей, які мають обмежений бюджет. Так, доставка обраного вами букета здійснюється безкоштовно (при замовленні на суму більше 500 грн.), а кур’єрська служба привозить квіти протягом 3 годин з моменту здійснення оплати.

19 білих троянд

19 білих троянд

Як бачите, альтернатива роздрібним квітковим точкам у наш час існує - це онлайн сервіси, до того ж їх переваги очевидні: широкий вибір квітів, оформлення композицій за останнім словом квіткової моди, доступні ціни, економія власного часу, а також швидка та безкоштовна доставка. Станьте клієнтом Flowers.ua і переконайтеся на власному досвіді: придбання квіткових букетів онлайн - це вигідно та зручно.
Дата: 19.09.2019 Переглядів: 2376
Чому квіткові магазини у Львові програють нашому онлайн-сервісу? Миттєва доставка квітів у Львові цілодобово

Способи оплати

X
Виберіть регіон: