image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Квіткові магазини в Ужгороді проти онлайн-сервісу: переваги та недоліки

В Ужгороді є багато роздрібних квіткових магазинів, продавці яких радо допоможуть вам обрати гарний букет. Однак, багато хто з жителів міста працює за кордоном та не має можливості придбати букет особисто, в результаті чого все більш популярними стають онлайн магазини, на сторінках яких можна замовити квіти у Ужгороді та зробити несподіваний сюрприз коханій людині, навіть якщо ви знаходитесь за тисячі кілометрів від дому. Ми вирішили розібратися, які переваги та недоліки існують у роботі роздрібних квіткових точок та які - у онлайн-сервісів, щоб вам було легше зробити вибір.

Букет цветов

Букет "35 червоних троянд"

Що стосується онлайн магазинів, які спеціалізуються на продажу букетів, вони є ідеальним варіантом для людей, які багато часу проводять за комп’ютером та вже давно користуються перевагами онлайн шопінга. Все, що вам потрібно - це вибрати на сайті гарний букет по привабливій ціні та зробити замовлення. Зазвичай доставка букетів безкоштовна (при заказі на певну сумму, як правило 500 - 700 грн), а кур’єри доставляють квіти протягом декількох годин.

Букет цветов

Букет "Для прекрасної леді!"

Так, зробивши замовлення на Flowers.ua, ви можете бути впевнені: менеджери компанії зв'яжуться з вами для з’ясування всіх деталей і побажань миттєво, а букет буде зібраний лише з найсвіжіших квітів. Не сумнівайтеся, ваш щедрий дарунок буде належним чином оцінений адресатом, а ви заощадите купу часу. Якщо вам потрібно замовити троянди у Ужгороді, наш сервіс також прийде на поміч: в асортименті завжди є букети троянд з вітчизняних бутонів, композиції з імпортних троянд (голландських чи еквадорських) різної форми, відтінку, довжини стебля тощо.

51 кущова троянда

51 кущова троянда

Якщо ж ви знаходитесь в пошуках саме роздрібного магазина в Ужгороді, хочемо звернути вашу увагу на квітковий магазин “Ромашка” на вул. Льва Толстого, 31: там вам запропонують величезний асортимент свіжих квітів різних сортів, оформлених досвідченими флористами.

Яскравий букет

Яскравий букет "Острів закоханих"

Роздрібна точка продажу квітів “Едера” (проспект Свободи, 3; тел. 050 902 9773) фактично розташована в самому центрі міста. В магазині ви завжди зможете придбати чудовий букет, якщо знаходитесь десь поблизу. Букет буде дуже до речі, якщо ви запланували побачення з коханою людиною та маєте лише пару вільних хвилин на те, щоб обрати подарунок.

Букет цветов

Букет "Чарівність" з повітряними кульками

Отже, висновок наступний: роздрібні квіткові магазини більш підходять людям, які мають вільний час та отримують задоволення від живого спілкування з продавцями, люблять спостерігати за створенням букета особисто та прагнуть поторгуватися. Але сучасні люди, які весь вільний час проводять в інтернеті, все ж вважають онлайн-магазини зручнішими, адже можна одразу оцінити, як буде виглядати обраний букет, порівняти ціни та замовити квіти з доставкою, навіть не виходячи з дому.

Дата: 19.09.2019 Переглядів: 4174
Як правильно доглядати за орхідеями Чому квіткові магазини у Львові програють нашому онлайн-сервісу?

Способи оплати

X
Виберіть регіон: