image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Статті про квіти

Чому в орхідеї жовтіє листя

Чому в орхідеї жовтіє листя

Орхідеї високо цінуються за свою красу, довгий період цвітіння та здатність ідеально вписатися в інтер'єр будинку. Догляд за орхідеєю не вимагає особливих зусиль, проте, все ж таки потрібно враховувати деякі фактори, щоб зберегти здоров'я та привабливість рослини. Так, поява жовтизни на листі має вас насторожити. У цій статті ми розберемося, в чому полягає причина цього неприємного явища і як його уникнути.

Рослини, які вважаються символами України

Рослини, які вважаються символами України

Певні рослини ще з давніх часів уособлюють красу України, духовну силу її народу, є доказами любові до рідної землі. Про народні символи складено безліч легенд, їх оспівують в піснях, вони використовуються в обрядах, ними прикрашають оселі на свята, їх вишивають на сорочках та на рушниках. Народні символи - це наші святині.

Правда про сині та чорні троянди

Правда про сині та чорні троянди

Букетом червоних або білих троянд сьогодні мало кого здивуєш. А ось різнокольорові троянди - зовсім інша справа. Флористи з усього світу щодня намагаються вивести нові сорти цих дивовижних квітів, щоб вразити уяву навіть найвибагливішої людини. Отже, в умовах сьогодення троянди екзотичних відтінків можна отримати двома способами: фарбуванням і селекцією.

Цикламен: правила розведення в домашніх умовах

Цикламен: правила розведення в домашніх умовах

Цикламени з ніжними бутонами на тонких ніжках настільки привабливі та оригінальні, що утриматися від їхньої покупки у квітковому магазині просто неможливо. Саме тому ця рослина так часто прикрашає підвіконня чи вазони у наших будинках. Особливо приємно, що цвітіння цикламенів спостерігається восени і взимку, тим самим піднімаючи нам настрій у період похмурих і сірих днів.

Догляд та розмноження драцени в домашніх умовах

Догляд та розмноження драцени в домашніх умовах

Квіти, будь то букети свіжозрізаних троянд, або кімнатні рослини, такі як драцени, додадуть краси до вашої оселі або офісу, і завжди будуть піднімати вам настрій. На нашому сайті представлено понад 1000 яскравих композицій, а також є можливість замовити доставку квітів у Києві онлайн, щоб зберегти свій час на пошук композиції, що сподобалася в квіткових магазинах.

Як правильно пересадити орхідею

Як правильно пересадити орхідею

Якщо вас турбують такі питання "як доглядати за орхідеєю" та "як її пересадити", щоб вона радувала вас своїм цвітінням протягом багатьох років, наші рекомендації - саме те, що вам потрібно. Дізнайтесь, як пересади орхідею правильно і яких правил догляду необхідно притримуватись аби квітка віддавала свої сили цвітінню, не боліла і прагнула випускати бутони.

Догляд за кімнатними рослинами

Догляд за кімнатними рослинами

Будь-які кімнатні рослини потребують догляду протягом усього року. Але для того, щоб милуватись не тільки гарним цвітінням, але і запахом та цілковитим здоров’ям кімнатних рослин, необхідно детальніше розібратись у процесі щоденного догляду за ними.

Невибагливі кімнатні рослини, за якими легко доглядати

Невибагливі кімнатні рослини, за якими легко доглядати

На сьогоднішній день навіть діти можуть відчути себе справжніми садівниками. Для цього потрібно лише поручити їм нескладне завдання - доглядати за невибагливими кімнатними рослинами. Якщо ви живете в постійних роз'їздах або просто забуваєте регулярно стежити за життям своїх кімнатних рослин, тоді вашим вибором повинні бути саме невибагливі кімнатні рослини.

Як правильно доглядати за орхідеями

Як правильно доглядати за орхідеями

Орхідея - це тропічна рослина, яка вже давно стала чудовою прикрасою будинків і квартир. Також її широко використовують в якості предмету інтер'єру у офісах і торгових центрах. На сьогоднішній день особливою популярністю користуються квітучі рослини фаленопсис, і це не дивно, тому що вони ідеально вписуються в будь-який інтер'єр, не викликають алергію, а також радують око квітникаря, який за ними доглядає. На сьогоднішній день цю квітку можна зустріти практично у кожному будинку, а тому ми прагнемо докладно розповісти вам про найбільш розповсюджені види орхідей, а також про догляд за ними.

Квіткові магазини в Ужгороді проти онлайн-сервісу: переваги та недоліки

Квіткові магазини в Ужгороді проти онлайн-сервісу: переваги та недоліки

В Ужгороді є багато роздрібних квіткових магазинів, продавці яких радо допоможуть вам обрати гарний букет. Однак, багато хто з жителів міста працює за кордоном та не має можливості придбати букет особисто, в результаті чого все більш популярними стають онлайн магазини, на сторінках яких можна замовити квіти у Ужгороді та зробити несподіваний сюрприз коханій людині, навіть якщо ви знаходитесь за тисячі кілометрів від дому.

Способи оплати

X
Виберіть регіон: