image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Статті про квіти

Застосування листя малини: корисні властивості та протипоказання

Застосування листя малини: корисні властивості та протипоказання

Ягоди малини високо цінуються за чудові смакові якості, а також за склад, багатий на цінні рослинні мікронутрієнти. Плоди чагарника їдять у свіжому вигляді, варять з ягід варення, джеми, компоти, роблять із них заготовки на зиму, зовсім забуваючи про листя малини. Не багато хто знає, але лікувальні властивості малинового листя навіть вищі, ніж у плодів рослини.

Сосновий пилок: застосування, користь та протипоказання

Сосновий пилок: застосування, користь та протипоказання

Корисні властивості квіткового пилку відомі вже дуже давно, тоді як про користь пилку сосни мало хто знає. А, між іншим, сосновий пилок має склад, багатий на вітаміни, ензими, амінокислоти та мінерали. До того ж вона гіпоалергенна, допомагає впоратися з занепадом сил, добре тонізує і сприятливо позначається на загальному стані організму, за рахунок чого пилок нерідко застосовують для лікування простудних захворювань.

Що посадити на городі: список популярних овочів, фруктів та ягід

Що посадити на городі: список популярних овочів, фруктів та ягід

Після купівлі дачної ділянки відразу постає питання, що ж посадити на своєму городі. Однак не варто поспішати у виборі культури, спочатку необхідно вирішити, що саме ви хочете вирощувати та відповісти собі на кілька простих питань.

Тенелюбні кімнатні рослини та їх особливості

Тенелюбні кімнатні рослини та їх особливості

Як відомо, для вирощування будь-яких кімнатних квітів необхідний багатий ґрунт, регулярний полив та гарне освітлення. Але що робити, якщо в кімнату потрапляє зовсім мало сонячних променів або ви хочете поставити горщик з рослиною в передпокій або коридор? Відповідь проста - вибирайте тенелюбні кімнатні рослини.

Ісландський мох: лікувальні властивості

Ісландський мох: лікувальні властивості

Офіційна медицина вже давно визнала цілющі властивості такої рослини як ісландський мох. Він входить до складу великої кількості лікарських препаратів і вважається дуже дієвим засобом проти цілої низки хвороб. Ісландський мох або цетрарія виростає всього до 12-16 см і фактично є лишайником, сумішшю водоростей та грибів зеленого або коричневого кольору. Своєю назвою, яка сягає своїм корінням у слово сetra (щит), цетрарія зобов'язана стародавнім римлянам.

Кокос: користь та шкода

Кокос: користь та шкода

Кокосові пальми, які у природі виростають у тропічних і приморських регіонах, вважаються одними з найкапризніших видів рослин. Тому вирощувати їх не лише вдома, а й у оранжереях досить складно. Та й про цвітіння горіхового кокосового дерева в кімнатних умовах можна навіть не мріяти – воно неможливе. А ось про плоди кокосових пальм є багато цікавих фактів. Тож ділимося з вами зібраною інформацією з цієї теми.

Як виростити ананас у домашніх умовах

Як виростити ананас у домашніх умовах

Створити екзотичний куточок можна і вдома. Для цього достатньо посадити улюблений ананас. Ця тропічна рослина - одна з найпопулярніших. Гарно квітне, ще й плодоносить. Щоб виростити ананас, вам знадобиться верхівка свіжого плоду, горщик, ґрунт і зовсім небагато зусиль. Однак тим, хто не має часу на вирощування, ми рекомендуємо купити кімнатний ананас, що вже підріс.

Догляд за грошовим деревом у домашніх умовах

Догляд за грошовим деревом у домашніх умовах

Товстянка, або красула, - це досить поширена кімнатна рослина, яка більш відома всім нам як “грошове дерево”. Даний вид набув своєї популярності не тільки завдяки магічним здібностям приносити власнику успіх та багатство, але й за рахунок своєї невибагливості та витривалості.

Бегонія: догляд у домашніх умовах

Бегонія: догляд у домашніх умовах

Бегонія – це квітка дивовижної краси. Рослина може стати гідною окрасою і саду, і підвіконня. Вагома перевага в тому, що бегонія не тільки невибаглива і прекрасно приживається в кімнатних умовах, але і представлена сотнями видів, тому кожен зможе підібрати для себе квітку, яка сподобалася більш за все.

Як виростити авокадо з кісточки в домашніх умовах

Як виростити авокадо з кісточки в домашніх умовах

Авокадо високо цінується не лише за свої смакові якості, а й за багатий на корисні елементи склад. Так, у кожному стиглому плоді міститься велика кількість мінеральних речовин, вітамінів та жирних кислот, необхідних для здоров'я організму. Саме тому багато садівників-любителів неодноразово намагалися виростити авокадо на своїх городах, але все безуспішно. Аж надто вимоглива ця тропічна рослина до певних умов. Однак, якщо у відкритому ґрунті все дуже непросто, то вдома на підвіконні можна отримати позитивний результат.

Способи оплати

X
Виберіть регіон: