КВІТИ ДЛЯ МАТЕРІВ ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ

Дякуємо кожному, хто приєднався до нашої активності «Квіти для Мами Героя». Завдяки вам, ми змогли напередодні Дня Мами висловити щиру підтримку сотням Матерів загиблих Героїв та подарувати букети свіжих квітів.

Ми завітали до матусь в різних містах України. Отримуючи квіти жінки не стримували сліз, бо, нажаль, вони більше не можуть обійняти своїх дітей-Героїв.

Незважаючи на те, що подібний захід проводився вперше, до даної ініціативи приєдналося сотні небайдужих українців. Зі свого боку ми подвоїли всі замовлені букети, завдяки чому вдвічі більше матусь отримали квіти. Ми публікуємо лише малу частину світлин, тому що більшість матерів побажали залишитися за кадром. 

Особлива подяка ГО «Незламні матері України» за можливість приділити увагу Матерям загиблих та телеграм каналу “Запальничка” за значний внесок в дану активність.

Наша служба доставки квітів FLOWERS.UA планує зробити цю активність щорічною, бо слава про Героїв живе, поки ми пам'ятаємо про них!

Слава Україні! Героям слава!

ГО “Незламні матері України” подякували нам та кожному, хто долучився до цієї активностіГО “Незламні матері України” подякували нам та кожному, хто долучився до цієї активності