image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Київ, вулиця Михайла Драгоманова, 2

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Київ, вулиця Михайла Драгоманова, 2

 

Всі магазини квітів

 

Графік роботи: Понеділок - Неділя 08:00 - 20:00

Контактний номер телефону: 

Обрати квіти можна на сторінці магазину

 

Про магазин квітів

На вулиці Михайла Драгоманова, 2 у місті Києві розташувався новий магазин квітів, який вже чекає на вас зі своїми відкритими дверима. Це місце приваблює натуральним світлом та зручним розташуванням, що робить його ідеальним для відвідувачів. Яскраві вітрини та атмосфера тепла вітають вас з першого погляду, надихаючи на вибір квітів.

У нашому магазині працюють професійні флористи, готові задовольнити ваші найвибагливіші квіткові смаки та побажання. Вони здатні створити унікальні квіткові композиції та букети, які вражатимуть своєю красою та оригінальністю. Крім того, у нашому асортименті ви знайдете різноманітні подарункові ідеї, які доповнять ваш презент та зроблять його ще більш особливим.

Ми пропонуємо великий вибір квітів та квіткових композицій для будь-яких свят та подій. Від класичних букетів до елегантних композицій у коробках - кожен виріб створений з любов'ю та увагою до деталей. Також у нас є спеціальні пропозиції для дня народження, весілля, річниці та інших свят, щоб ви могли порадувати своїх близьких.

Наш магазин квітів гарантує швидку та надійну доставку квітів прямо до вашого дому чи офісу у місті Києві. Ви можете замовити квіти безпосередньо в нашому магазині, по телефону або зробити замовлення онлайн, і ми доставимо їх у зручний для вас час та місце. Не вагайтеся - зробіть ваші враження незабутніми з квітами від нашого магазину.

Послуги та зручності в магазині квітів

✔️ Замовлення з вулиці ✔️ Можна забрати в магазині ✔️ Доставка ✔️ Доставка в той самий день ✔️ Покупки в магазині ✔️ Мобільні платежі через NFC ✔️ Кредитні картки



 

\
     
               
   
   

 

 

 

Дата: 22.04.2024 Переглядів: 35
Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Київ, вулиця Ревуцького, 40 Квіти для Мами Героя

Способи оплати

X
Виберіть регіон: