image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Васильків, вулиця Грушевського, 12

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Васильків, вулиця Грушевського, 12

 

Всі магазини квітів

 

Графік роботи: Понеділок - Неділя 08:00 - 20:00

Контактний номер телефону: 

Обрати квіти можна на сторінці магазину

 

Про магазин квітів

Новий магазин квітів за адресою на вулиці Грушевського, 12, у місті Васильків, Київська область відкриває свої двері для всіх поціновувачів краси та вишуканості. Розташований за 90 метрів від аптеки "Подорожник", за 144 метри від відділення банку ПУМБ та 110 метрів від супермаркету Сільпо, наш магазин залучає своїми яскравими вітринами та приємною атмосферою. Щедрість натурального світла в приміщенні створює атмосферу тепла та затишку, допомагаючи вибирати квіти в спокійній обстановці.

У нашому магазині працюють справжні майстри своєї справи - професійні флористи, які готові задовольнити найвибагливіші смаки. Вони здатні створити неймовірні квіткові композиції та букети, які дарують радість та виражають ваші почуття найкращим чином. Крім того, наші флористи завжди готові допомогти вам підібрати ідеальний подарунок для будь-якої нагоди.

У нашому асортименті великий вибір квітів та квіткових композицій для будь-якої події та свята. Від класичних букетів до елегантних композицій у коробках - кожен виріб виконаний з любов'ю та увагою до деталей. Також у нас ви знайдете різноманітні подарункові набори, які доповнять ваші квіти та зроблять ваш подарунок ще більш особливим.

Наш магазин гарантує швидку та надійну доставку квітів прямо до вашої двері. Ви можете замовити квіти в нашому магазині або зробити замовлення онлайн, і ми доставимо їх у будь-який куточок міста Васильків. Не зволікайте - зробіть ваші враження незабутніми з квітами від нашого магазину.

Послуги та зручності в магазині квітів

✔️ Замовлення з вулиці ✔️ Можна забрати в магазині ✔️ Доставка ✔️ Доставка в той самий день ✔️ Покупки в магазині ✔️ Мобільні платежі через NFC ✔️ Кредитні картки

 

       
                 
       
   

 

 

 

Дата: 05.04.2024 Переглядів: 70
Квіти для Мами Героя Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Одеса, вулиця Михайла Грушевського, 30г

Способи оплати

X
Виберіть регіон: