image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Запоріжжя, проспект Соборний, 87

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Запоріжжя, проспект Соборный, 87

 

Всі магазини квітів

 

Графік роботи: Понеділок - Неділя 08:00 - 20:00

Контактний номер телефону: 0671101071

Обрати квіти можна на сторінці магазину

 

Про магазин квітів

Магазин квітів Flowers.ua розташований в Олександрівському районі міста Запоріжжя, на проспекті Соборному, 85, всього за 87 метрів від зупинки маршрутного транспорту "Обласна бібліотека", за 70 метрів від Храму святих Петра і Февронії, що робить наш магазин легко доступним для всіх мешканців та гостей міста. 

Однією з найголовніших переваг магазину Flowers.ua є наш професійний та привітливий персонал. Наші флористи завжди готові допомогти вам підібрати ідеальний букет квітів для коханої, мами, дня народження або будь-якого іншого приводу. Вони мають багаторічний досвід у створенні квіткових композицій та завжди готові порадити вам щодо кольорів, сортів квітів та стилістики букета.

Ви знайдете у нас квіткові композиції для будь-якого гаманця: від елегантних троянд до ніжних лілій, від яскравих соняшників до екзотичних орхідей. Тож ви можете купити квіти в Запоріжжі на будь який смак та нагоду! Ми завжди оновлюємо наші колекції, щоб задовольнити навіть найвибагливіших клієнтів. Крім того, ви можете замовити індивідуальний букет, який буде створений спеціально для вас.

У нашому магазині ви також знайдете різноманітні подарунки та подарункові набори, які доповнять ваш букет та зроблять подарунок ще цікавішим. Від м'яких іграшок до солодощів та солодких кошиків - ми маємо все, що потрібно для створення найкращого подарунка для вашого коханого чи близької людини.

Приміщення квіткової кримниці вражає своїм простором. Великі вітрини дозволяють натуральному світлу потрапляти всередину, надаючи квітам свіжість та життєву силу. Ви можете вільно оглянути наш асортимент, вибрати букет, сидячи в комфортних стільцях та насолоджуючись приємною музикою. Ще ніколи купувати квіти в Запоріжжі не було так приємно!

Однак якщо у вас немає часу на те, щоб завітати до магазину квітів самостійно, ви можете замовити послугу доставка квітів, і наші кур'єри доставлять обраний вами букет по вказаній вами адресі швидко та безкоштовно!

Послуги та зручності в магазині квітів

✔️ Замовлення з вулиці ✔️ Можна забрати в магазині ✔️ Доставка ✔️ Доставка в той самий день ✔️ Покупки в магазині ✔️ Безкоштовний Wi-Fi ✔️ Мобільні платежі через NFC ✔️ Кредитні картки

 

 

 

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Запоріжжя   Магазин квітів Запоріжжя, пр. Соборний   Магазин квітів FLOWERS.UA   Купити квіти Запоріжжя   Свіжі квіти, пр. Соборний, Запоріжжя
                 
Магазин квітів FLOWERS.UA Запоріжжя   Магазин квітів в місті Запоріжжя   Квітковий магазин Запоріжжя   Букети та квіткові композиції Запоріжжя   Магазин квітів Запоріжжя, проспект Соборний
   

 

 

 

Дата: 01.11.2023 Переглядів: 427
Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Київ, вул. Чорнобильська, 16/80 Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Кривий Ріг, вулиця Мусоргського, 18

Способи оплати

X
Виберіть регіон: