image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Кривий Ріг, вулиця Мусоргського, 18

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Кривий Ріг, вулиця Мусоргського, 18

 

Всі магазини квітів

 

Графік роботи: Понеділок - Неділя 08:00 - 20:00

Контактний номер телефону: 0671087035

Обрати квіти можна на сторінці магазину

 

Про магазин квітів

Магазин квітів та подарунків від компанії Flowers.ua розташований в Покровському районі Кривого Рогу, на вулиці Мусоргського, 18, всього за 75 метрів від Нової пошти №19, та 104 метри від Палацу Культури "Центрального".

Завітавши сюди, ви зустрінете професійний та привітливий персонал, готовий допомогти вам обрати ідеальний букет чи подарунок. Кожен співробітник цього магазину - справжній експерт у своїй справі, завдяки чому ви можете бути впевнені, що отримаєте найкращі поради та обслуговування.

В магазині квітів Flowers.ua ви знайдете квіти для будь-якої нагоди: від романтичних троянд до вишуканих орхідей. Великий вибір кольорів, форм та розмірів дозволить вам підібрати найкращий варіант, який виразить ваші почуття найкращим чином. Тож купити квіти в Кривому Розі можна на будь-який смак та гаманець!

Окрім квітів, Flowers.ua пропонує великий вибір подарунків і подарункових наборів. Якщо ви шукаєте щось особливе для вашого близького чи друга, ви впевнено знайдете тут ідеальний варіант.

А якщо вам бракує часу на те, щоб відвідати магазин квітів самостійно, замовляйте послугу доставка квітів, і наші кур'єри швидко та безкоштовно доствлять квіти за вказаною вами адресою!

Послуги та зручності в магазині квітів

✔️ Замовлення з вулиці ✔️ Можна забрати в магазині ✔️ Доставка ✔️ Доставка в той самий день ✔️ Покупки в магазині ✔️ Безкоштовний Wi-Fi ✔️ Мобільні платежі через NFC ✔️ Кредитні картки

 

 

 

       
                 
       
   

 

 

 

Дата: 01.11.2023 Переглядів: 499
Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Запоріжжя, проспект Соборний, 87 Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Павлоград, вулиця Центральна, 84

Способи оплати

X
Виберіть регіон: