image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Одеса, вулиця Михайла Грушевського, 30г

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Одеса, вулиця Михайла Грушевського, 30г

 

Всі магазини квітів

 

Графік роботи: Понеділок - Неділя 08:00 - 20:00

Контактний номер телефону: 0673560007

Обрати квіти можна на сторінці магазину

 

Про магазин квітів

Новий магазин квітів за адресою на вулиці Михайла Грушевського, 30г у місті Одеса зовсім скоро відкриє свої двері для всіх любителів краси та натхнення. Розташований в ЖК "Одеські традиції", всього за 150 метрів від відділення Нової Пошти №141, наш магазин приваблює своїми яскравими вітринами та приємною атмосферою, а природне світло заповнює приміщення теплом і затишком.

У нашому магазині працюють справжні професіонали своєї справи - флористи з великим досвідом та творчим підходом. Вони готові створити найнеймовірніші квіткові композиції та букети, щоб ви могли виразити свої почуття та емоції найкращим чином. Крім того, наші флористи завжди раді порадити вам і підібрати ідеальний подарунок для вашого випадку.

У нас ви знайдете великий вибір квітів та квіткових композицій для будь-якої нагоди. Від класичних букетів до елегантних композицій у коробках - кожен виріб створений з любов'ю та увагою до деталей. Також ми пропонуємо різноманітні подарункові набори, щоб зробити ваш подарунок ще більш особливим.

Наш магазин забезпечує швидку та надійну доставку квітів. Ви можете замовити квіти в нашому магазині або залишити замовлення онлайн, і ми доставимо їх у будь-який куточок міста Одеса.

Послуги та зручності в магазині квітів

✔️ Замовлення з вулиці ✔️ Можна забрати в магазині ✔️ Доставка ✔️ Доставка в той самий день ✔️ Покупки в магазині ✔️ Мобільні платежі через NFC ✔️ Кредитні картки

 

Магазин квітів Flowers.ua в Одесі   Магазин квітів в Одесі   Квітковий магазин Одеса   Свіжі квіти Одеса   Квітковий салон Flowers.ua в Одесі
                 
Магазин квітів Flowers.ua в Одесі   Купити квіти в Одесі   Одеса квіти   Магазин квітів в Одесі   Букети в Одесі
   

 

 

 

Дата: 05.04.2024 Переглядів: 53
Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Васильків, вулиця Грушевського, 12 КВІТИ ДЛЯ МАТЕРІВ ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ

Способи оплати

X
Виберіть регіон: