image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Одеса, вулиця Семена Палія, 96

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Одеса, вулиця Семена Палія, 96

 

Всі магазини квітів

 

Графік роботи: Понеділок - Неділя 08:00 - 20:00

Контактний номер телефону: 0671166146

Обрати квіти можна на сторінці магазину

 

Про магазин квітів

 

Ласкаво запрошуємо у магазин квітів Flowers.ua, який розташований за адресою: вулиця Семена Палія, 96, Одеса. Всього за 260 метрів від Потшового відділення №135 Нової пошти, 200 метрів від Торгового центру Екватор та 50 метрів від зупинки громадського транспорту вул. Заболотного. Це місце, де зустрічає вас атмосфера тепла та гармонії.

Наш персонал - це справжні професіонали з глибоким розумінням квіткового мистецтва. Кожен флорист магазину - це відданий майстер, здатний створити твір із живих кольорів, який точно виражає ваші почуття. Привітність та уважність наших фахівців допоможуть вам визначитися з вибором і зроблять ваше перебування в магазині приємним і комфортним.

Букети від Flowers.ua - це витончений баланс кольорів та форм. Кожен букет - це окремий твір мистецтва, створений з найсвіжіших квітів високої якості. Від класичних троянд до екзотичних орхідей - ми пропонуємо величезний вибір композицій для будь-якого смаку та заходу.

Магазин також пропонує широкий вибір подарунків та подарункових наборів, які допоможуть вам виразити свою увагу та любов. Від елегантних коробок шоколаду до найкращих вин із нашої винотеки - ми підготували для вас найкращі варіанти, щоб зробити ваш подарунок особливим.

Приміщення магазину наповнене природним світлом, завдяки великим вікнам, що дозволяють кожній квітці зіграти власну роль в цьому великому театрі краси. Аромат свіжих квітів та атмосфера невимушеної елегантності зроблять ваш візит незабутнім.

Завітайте до Flowers.ua, де кожен момент стає особливим, а кожен подарунок - вираженням вашої найтеплішої уваги та любові.

Послуги та зручності в магазині квітів

✔️ Замовлення з вулиці ✔️ Можна забрати в магазині ✔️ Доставка ✔️ Доставка в той самий день ✔️ Покупки в магазині ✔️ Безкоштовний Wi-Fi ✔️ Мобільні платежі через NFC ✔️ Кредитні картки ✔️Вхід для людей на інвалідних візках

 

 

     
                 
   
   

 

 

 

Дата: 12.01.2024 Переглядів: 290
Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Запоріжжя, проспект Соборний, 184 Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Київ, вулиця Софіївська, 2

Способи оплати

X
Виберіть регіон: