Flowers.ua

FLOWERS.UA отримала премію "Доставка квітів 2024 року в Україні"

Компанія FLOWERS.UA має чудову новину! Аналітичний центр «Вибір Країни» оголосив нас переможцем у номінації "Доставка квітів 2024 року в Україні". Визначення було проведено серед усіх компаній, які займаються доставкою, і ми надзвичайно щасливі, що змогли зробити наш сервіс максимально якісним та швидким і здобули цю почесну відзнаку.

Кожен рік, починаючи з 2016, центр «Вибір Країни» нагороджує своєю премією лише одиниці з тисяч українських брендів. Переможців галузі обирають згідно з авторською методикою «Споживчих уподобань». Провідні експерти проводять свій аналіз за різними параметрами, щоб визначити лідерів. FLOWERS.UA здобули знак довіри завдяки широкому асортименту, якісній продукції, високим стандартам роботи, багаторічному досвіду, зручному інтернет-ресурсу та, звичайно ж, позитивним відгукам наших клієнтів.

Премія

FLOWERS.UA безумовно заслуговує на довіру. Ми працюємо на ринку квіткової індустрії вже понад 20 років та робимо все можливе, щоб доставка букетів та подарунків була доступною для всіх українців, незважаючи на те, де вони зараз знаходяться - за кордоном чи в рідній країні. Відтепер здобута іміджева відзнака «Вибір Країни» відображає нашу стратегію на клієнтоорієнтованість та є уособленнями успішної роботи усієї команди. FLOWERS.UA - це взірець сфери доставки та того, як сучасний бізнес працює заради добробуту громадян.

Маємо надію, що експертна оцінка «Вибір Країни» в майбутньому лише сприятиме залученню нових клієнтів та позитивному розвитку відносин з бізнес-партнерами. Компетентність та надійність FLOWERS.UA, підтверджена конфіденційною і незалежною експертизою команди центру «Вибір Країни», - це красномовне підтвердження того, що ми є справжніми професіоналами та нам можна довіряти.

Дата: 10.05.2024 Переглядів: 192
Що таке флористика: мистецтво чи ремесло? Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Одеса, Марсельська вулиця, 62

Способи оплати

X
Виберіть регіон: