image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Лиманка, вулиця Перлинна, 5

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Лиманка, вулиця вулиця Перлинна, 5

 

Всі магазини квітів

 

Графік роботи: Понеділок - Неділя 09:00 - 20:00

Контактний номер телефону: 0671167705

Обрати квіти можна на сторінці магазину

 

Про магазин квітів

Магазин квітів "Flowers.ua" - це справжній оазис краси та ароматів, де можна знайти ідеальний букет чи подарунок для будь-якої нагоди. Розташований на вулиці Перлинній, 5 (ТЦ “Kadorr"), цей магазин приваблює своєю яскравою вітриною та запрошує до своїх незабутніх ароматів.

Перше, що вас вразить при вході до магазину - це привітний персонал. Всі співробітники "Flowers.ua" - справжні професіонали, готові допомогти вам обрати найкращий букет чи подарунок. Вони завжди готові відповісти на всі ваші запитання. Їхні рекомендації та поради допоможуть вам зробити правильний вибір.

Приміщення оформлене зі смаком і віддаваною увагою деталям. Аромат квітів заповнює кожен куток, створюючи незабутню атмосферу.

Букети в цьому магазині - це справжні шедеври. Вони завжди свіжі і доглянуті, завдяки великому вибору квітів з усього світу. Тут ви знайдете все - від класичних троянд до екзотичних орхідей і тюльпанів у найрізноманітніших кольорах. Кожен букет створюється з любов'ю і увагою до деталей, щоб ви могли виразити свої почуття найкращим способом.

Крім квіткових композицій, "Flowers.ua" пропонує широкий вибір подарунків та подарункових наборів. Ви можете придбати красиво оформлені коробки або кошики з цукерками або м'які іграшки. Тут ви точно знайдете щось особливе для вашої близької чи коханої людини.

 

Послуги та зручності в магазині квітів

✔️ Замовлення з вулиці ✔️ Можна забрати в магазині ✔️ Доставка ✔️ Доставка в той самий день ✔️ Покупки в магазині ✔️ Безкоштовний Wi-Fi ✔️ Мобільні платежі через NFC ✔️ Кредитні картки



 

Квітковий магазин   Магазин квітів Flowers.ua в Одесі, Перлинна   Магазин квітів Flowers.ua в Одесі   Квітковий магазин Одеса   Свіжі квіти в Одесі, Перлинна Магазин квітів в Одесі
                 
   

 

 

 

Дата: 07.07.2023 Переглядів: 1715
Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Кривий Ріг, вулиця Металургів, 24 Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Одеса, вулиця Мала Арнаутська, 71

Способи оплати

X
Виберіть регіон: