image
0-800-357-000 – Безкоштовний
(067) 355-77-55 – Київстар
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(044) 585-88-99 – Київ
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Київ, вулиця Івана Пулюя 8а

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Київ, вулиця Івана Пулюя, 8а

 

Всі магазини квітів

 

Графік роботи: Понеділок - Неділя 08:00 - 20:00

Контактний номер телефону: 0673596300

Обрати квіти можна на сторінці магазину

 

Про магазин квітів

Ласкаво просимо у магазин квітів Flowers.ua, розташований за адресою: Київ, вулиця Івана Пулюя 8а. Наш заклад — це не просто місце, де можна купити квіти в Києві, але й особливий куточок, наповнений теплом і атмосферою витонченості.

Магазин знаходиться в зручному місці, що легко доступне для відвідувачів. Він прикрашений квітучими композиціями, що приголомшують своєю красою вже на вході. Всередині магазин наповнений атмосферою легкості і свіжості, а завдяки великим вітринам, приміщення наповнене натуральним світлом, створюючи неповторний настрій.

Професійний та привітливий персонал завжди готовий допомогти вам обрати букет квітів чи подарунок. Наші фахівці володіють великим досвідом у сфері квіткового мистецтва та знають, як зробити ваш вибір незабутнім.

У нашому асортименті ви знайдете різноманітні букети, починаючи від класичних троянд до авторських композицій з екзотичних квітів. Кожен букет витончено складений нашими флористами, враховуючи останні тренди та ваші побажання.

Крім того, ми пропонуємо великий вибір подарунків та подарункових наборів, які стануть чудовим доповненням до вашого букету. Від шоколаду та м'яких іграшок до елегантних подарункових коробок, у нас є все для того, щоб зробити ваш подарунок неповторним та особливим.

Послуги та зручності в магазині квітів

✔️ Замовлення з вулиці ✔️ Можна забрати в магазині ✔️ Доставка ✔️ Доставка в той самий день ✔️ Покупки в магазині ✔️ Мобільні платежі через NFC ✔️ Кредитні картки

 

     
                 
   
   

 

 

 

Дата: 06.02.2024 Переглядів: 399
Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Бровари, вулиця В'ячеслава Чорновола, 15 Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Запоріжжя, проспект Соборний, 184

Способи оплати

X
Виберіть регіон: