image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Одеса, проспект Добровольского, 123

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Одеса, проспект Добровольского, 123

 

Всі магазини квітів

 

Графік роботи: Понеділок - Неділя 08:00 - 20:00

Контактний номер телефону: 0671067202

Обрати квіти можна на сторінці магазину

 

Про магазин квітів

Магазин квітів Flowers.ua розташований за адресою місто Одеса, проспект Добровольского, 123, всього за 200 метрів від Суворовської районної адміністрації Одеської міської ради, та 160 метрів від відділення Укрпошти 65025. Ввійшовши, ви зустрінетеся з просторим і світлим інтер'єром, де природне світло з величезних вікон робить акцент на кожній квітці та подарунку. Просторість цього магазину дозволяє вам вільно переміщатися та розглядати кожну деталь асортименту.

Колектив Flowers.ua - це команда талановитих флористів та привітних консультантів, готових забезпечити вас відмінним обслуговуванням. Вони відомі своєю пристрастю до квітів та неперевершеним професіоналізмом. Дотримуючись індивідуального підходу до кожного клієнта, колектив вміло порадить вам з вибором найкращого букету для будь-якої нагоди.

У Flowers.ua вас зустрічає широкий вибір квіткових композицій: від елегантних букетів квітів до оригінальних композицій у коробках, які вражають своєю красою та вишуканістю. Кожен букет чи композиція підібрані з найвищою увагою до деталей, щоб передати ваші почуття та емоції. Окрім квітів, ви зможете знайти різноманітні подарунки, ідеальні для дня народження, виявлення любові коханій особі чи подарунків для родичів.

Нехай цей магазин стане вашим місцем для вибору найчарівніших квіткових композицій та неперевершених подарунків, які зможуть виразити ваші найтепліші почуття та додати радості до будь-якої події. Flowers.ua завжди радий стати частиною ваших найважливіших моментів.

 

Послуги та зручності в магазині квітів

✔️ Замовлення з вулиці ✔️ Можна забрати в магазині ✔️ Доставка ✔️ Доставка в той самий день ✔️ Покупки в магазині ✔️ Безкоштовний Wi-Fi ✔️ Мобільні платежі через NFC ✔️ Кредитні картки ✔️Вхід для людей на інвалідних візках


 

     
                 
     
   

 

 

 

Дата: 29.11.2023 Переглядів: 323
Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Київ, вулиця Всеволода Змієнка, 21 Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Київ, вул. Чорнобильська, 16/80

Способи оплати

X
Виберіть регіон: