image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Дніпро, проспект Героїв, 2

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Дніпро, проспект Героїв, 2

 

Всі магазини квітів

 

Графік роботи: Понеділок - Неділя 08:00 - 20:00

Контактний номер телефону: 0671446808 

Обрати квіти можна на сторінці магазину

 

Про магазин квітів

 

Вітаємо у нашому новому магазині квітів за адресою проспект Героїв, 2 у Дніпрі, всього за 75 метрів від АЗС Укрнафта, 100 метрів від магазину побутової техніки Comfy та 140 метрів від закладу швидкого харчування МакДональдс. Зручне розташування та природне світло від великих вікон роблять наш магазин ідеальним місцем для вибору найкрасивіших квітів та подарунків.

Наші професійні флористи з радістю вам допоможуть. Вони вміють створити неперевершені букети та квіткові композиції, надаючи особливу увагу деталям. Звертаючись до нас, ви можете бути впевнені, що отримаєте не тільки красу, але й вишуканість у кожному подарунку.

У нас ви знайдете різноманіття квітів, починаючи від класичних букетів до стильних композицій у коробці. Кожен букет та квіткова композиція вибудовані з увагою до дизайну та індивідуальних уподобань клієнта.

Для вашої зручності ми пропонуємо швидку доставку квітів по Дніпру. Замовити квіти у нас - легко та надійно. Ваші квіти дістануться до вказаної адреси швидко та в ідеальному стані, роблячи кожен момент неповторним.

 

Послуги та зручності в магазині квітів

✔️ Замовлення з вулиці ✔️ Можна забрати в магазині ✔️ Доставка ✔️ Доставка в той самий день ✔️ Покупки в магазині ✔️ Кава ✔️ Мобільні платежі через NFC ✔️ Кредитні картки ✔️Вхід для людей на інвалідних візках

 

\
     
               
     
   

 

 

 

Дата: 05.03.2024 Переглядів: 123
Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Буча, вулиця Левка Лук'яненко (Жовтнева), 64 Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Бориспіль, вулиця Київський шлях, 14
Щойно доставили
Дніпро (Дніпропетровськ)
Фотогалерея
Усі фото доставок Замовити цей товар
Наші клієнти
Переглянути все

Способи оплати

X
Виберіть регіон: