image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Запоріжжя, Ювілейний проспект, 29 А

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Запоріжжя, Ювілейний проспект, 29 А

 

Всі магазини квітів

 

Графік роботи: Понеділок - Неділя 08:00 - 20:00

Контактний номер телефону: 0671461426

Обрати квіти можна на сторінці магазину

 

Про магазин квітів

Ласкаво просимо до казкового світу квітів та краси – магазину квітів Flowers.ua! Розташований в Хортицькому районі міста, на Ювілейному проспекті, 29 А, всього за 130 метрів від парку Ювілейного, наш магазин став місцем, де кожен може знайти найкращі квіткові композиції та подарунки для найважливіших моментів у житті. 

Приміщення магазину Flowers.ua - це справжня казка. Великі вікна дозволяють сонячному світлу проникати всередину, створюючи неперевершену атмосферу. Кожна полиця та стійка ретельно оформлена, а рослини на вітринах завжди свіжі і живі, як ваші почуття.

Наш персонал - це справжній діамант магазину. Професійні флористи із довголітнім досвідом завжди готові допомогти вам обрати ідеальний букет. Вони не просто квіткові експерти, але й справжні митець-композитори, які створюють творіння із квітів, що вражають своєю красою та гармонією.

Наші букети - це справжній шедевр квіткової індустрії. Тут ви знайдете квіткові композиції на будь-який смак і за будь-якою нагодою. Від ніжних троянд до яскравих лілій, від класичних букетів до сучасних дизайнерських композицій - кожен букет - це витвір мистецтва, який вразить вас і вашого одержувача.

Для тих, хто шукає щось особливе, Flowers.ua пропонує унікальні подарункові набори. Вони об'єднують у собі красу квітів та жагу всіх ласунів – солодощі. Ці набори створюють найкращий подарунок для вашого коханого, друга чи колеги.

Завітайте до магазину квітів Flowers.ua та переконайтеся в цьому самі! Наші двері відчинені для вас щодня з 9 ранку до 8 вечора. Ми завжди готові зробити ваш день яскравим та квітучим.

Послуги та зручності в магазині квітів

✔️ Замовлення з вулиці ✔️ Можна забрати в магазині ✔️ Доставка ✔️ Доставка в той самий день ✔️ Покупки в магазині ✔️ Безкоштовний Wi-Fi ✔️ Мобільні платежі через NFC ✔️ Кредитні картки ✔️ Кава та чай



 

Магазин квітів Flowers.ua Запоріжжя   Магазин квітів Запоріжжя   Квітковий магазин Запоріжжя   Купити квіти Запоріжжя   Свіжі квіти Запоріжжя
                 
Магазин квітів Flowers.ua в місті Запоріжжя   Магазин квітів в місті Запоріжжя   Магазин квітів Flowers.ua   Квітковий салон Запоріжжя   Магазин квітів Flowers.ua Запоріжжя
   

 

 

 

Дата: 07.07.2023 Переглядів: 1930
Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Вишневе, вулиця Європейська, 8 Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Новомосковськ, вулиця Гетьманська, 35

Способи оплати

X
Виберіть регіон: