image
(044) 585-88-99 – Київ
0-800-357-000 – Безкоштовний
+1-718-475-92-72 – Нью-Йорк
(067) 355-77-55 – Київстар
Інші телефони
Ми працюємо цілодобово
Допомога онлайн Статус замовлення
Flowers.ua

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Умань, вулиця Незалежності, 9/8

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Умань, вулиця Незалежності, 9/8

 

Всі магазини квітів

 

Графік роботи: Понеділок - Неділя 08:00 - 20:00

Контактний номер телефону: 0671174659

Обрати квіти можна на сторінці магазину

 

Про магазин квітів

Розташований в самому серці нашого чарівного міста, магазин квітів Flowers.ua - це місце, де краса зустрічає комфорт. Розташований за адресою вулиця Незалежності, 9/8, всього за 63 метри від Центрального парку, 127 метрів від Парку Воїнів-Інтернаціоналістів і 50 метрів — від Торгового центру "Конкорд", магазин квітів Flowers.ua це мысце, де можна знайти найкращі квіти та подарунки для будь-якого важливого моменту вашого життя.

Професійний та привітливий персонал - це наша гордість і секрет успіху. Кожен член нашої команди - справжній експерт в квітковому мистецтві, завжди готовий надати вам найкращі поради та рекомендації щодо вибору найкращих квітів для будь-якого випадку.

Букети в магазині Flowers.ua – це справжні мистецтво. Вони вражають своєю красою і неповторністю. Тут можна знайти букети на кожен смак і гаманець: від вишуканих троянд до ніжних польових квітів. Кожен букет складається з вибраних квітів найвищої якості, і кожен з них – це окрема історія, яка виражає ваші почуття та емоції.

Поки ви вибираєте букет, вам також варто звернути увагу на наші подарунки та подарункові набори, серед яких можна знайти м'які іграшки, цукерки та подарункові кошики, які доповнять ваш подарунок і зроблять його особливим.

Приміщення магазину витримано в м'яких тонах та просторе. Приємна музика та атмосфера тепла роблять ваш візит справжнім задоволенням. Ви можете спокійно обирати букети та подарунки, оточені ароматами свіжих квітів.

 

Послуги та зручності в магазині квітів

✔️ Можна забрати в магазині ✔️ Доставка ✔️ Покупки в магазині ✔️ Мобільні платежі через NFC ✔️ Кредитні картки ✔️ Дебетовіі картки



 

       
                 
       
   
Дата: 17.10.2023 Переглядів: 668
Магазини квітів Flowers.ua Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Буча, вулиця Гоголя, 10 г

Способи оплати

X
Виберіть регіон: